x
Am uitat parola
x cont de parinte detalii cont de parinte

<

cont de profesor detalii cont de profesor

<

am cont vreau cont
Pentru a va oferi o experienta mai buna in navigare 123edu.ro foloseste cookies. Pentru mai multe detalii click aici   
 

Meditatii matematica, meditatii romana. Avantaje cont profesor 

Testele incluse pe platforma educationala 123edu.ro sunt considerate un fel de meditatii matematica si meditatii romana. Daca predai la clasele primare, acum ai ocazia sa te apropii si mai mult de cei mici, dar si sa te bucuri de toata lista de avantaje cont profesor.

Avantaje cont profesor. Chestionare pentru meditatii romana si matematica

1. Cu un cont profesor, formezi clase virtuale

Odata creat un cont profesor, iti vei diversifica posibilitatile de predare. ”Avansand” de la mediul offline in cel online, poti forma diverse grupuri de studiu cu mai multi copii abonati deja, fara sa fii limitat de timp si spatiu. Astfel, elevii din clasele primare vor avea acces la toate chestionarele pe care le creezi, in functie de nivelul la care se afla.

 

2. Reusesti sa interactionezi cu cei mici

 Contul de profesor iti faciliteaza interactiunea cu elevii din clasele virtuale la care predai. Acestia nu vor mai percepe rigiditatea legaturilor profesor-elev si nici nu se vor mai incapatana sa-si deschida mintea in fata operatiilor de matematica. De asemeni, la limba romana, vor fi mult mai receptivi sa inteleaga si sa invete tehnicile de comunicare.

 

  3. Creezi chestionare la matematica si romana

Profesorii abonati la platforma educationala 123edu.ro, pot concepe diverse chestionare, utile copiilor ce fac meditatii la matematica si la romana online. Testele si exercitiile le vei trimite apoi ca tema in regim privat elevilor dintr-un anume grup de studiu. In alternativa, le poti face publice, fiind vizibile tuturor membrilor comunitatii 123edu.ro (copii, parinti, profesori).

 

  4. Iti oferim statistici ce inregistreaza evolutia copiilor

Platforma educationala 123edu.ro iti ofera avantaje si in privinta progreselor inregistrate de copiii din clasele de care te ocupi. Iti furnizam statistici la romana si matematica, esentiale pentru a-ti face o idee despre ritmul de evolutie al elevului. In fiecare cont profesor vei gasi testele create de tine si rezolvate de copii, precum si calificativele obtinute in grup / individual.

 

5. Dispui de un optim instrument educational

Site-ul 123edu.ro devine un eficient instrument educational. Prin meditatii romana, ai sansa sa te apropii de fiecare prichindel nu tocmai priceput in scriere si comunicare. Ca profesor si pedagog, poti oferi meditatii matematica pe intelesul tuturor, chiar si celor mai putin receptivi. Pentru ca aici le vei vorbi in limba pe care acestia o cunosc cel mai bine, adica joaca.

 

6. Sa te abonezi la 123edu.ro nu te costa nimic

 Poti beneficia de fiecare dintre avantajele contului profesor si nu te va costa nimic. Abonamentul de profesor la platforma educationala 123edu.ro este gratuit. Pentru a deveni o prezenta activa este necesar ca cel putin un elev cu un abonament valabil, caruia i-ai adresat o invitatie, sa-si exprime acceptul sa participe la clasa pe care o formezi.

 

Daca doresti sa oferi meditatii matematica si la romana copiilor din clasa pregatitoare sau clasele 1-4, deschide-ti un cont profesor! Interactioneaza cu elevii si ajuta-i sa-si aprofundeze cunostintele!

 

 

 

Profesori

VREAU CONT
acum


Pentru Profesori


Profesorul nu are acces la exercitiile din programa create de noi. Profesorul, in grupul de studiu, in care trebuie sa fie cel putin un cont de copil platit, va putea crea chestionare noi pe care sa le trimita ca tema sau sa le faca publice catre toti abonatii de la nivelul din care face parte chestionarul.