x
Am uitat parola
x cont de parinte detalii cont de parinte

<

cont de profesor detalii cont de profesor

<

am cont vreau cont
Pentru a va oferi o experienta mai buna in navigare 123edu.ro foloseste cookies. Pentru mai multe detalii click aici   
 


Despre noi

Despre 123edu.ro

 

Platforma educationala 123edu.ro, un ajutor pentru copilul tau

 

Prin platforma educationala 123edu.ro ne propunem sa-ti dam o mana de ajutor, indiferent daca esti parinte sau profesor la clasele primare pentru ca de tine depinde progresul celui mic.

In ce consta activitatea acestei platforme educationale?

In general, copiii sunt atat de fascinati de computere si de video games, incat scoala ramane pe planul al doilea. Niciun copilas nu rezolva benevol exercitii de matematica plictisitoare si nici nu este incantat sa-si ocupe timpul cu teste de comunicare.

Insa suntem de parere ca internetul poate fi folosit nu doar pentru distractie, ci si in favoarea celor mai mici scolari. Mediul online, transformat intr-un instrument educational, poate deveni mai mult decat un mijloc de evadare din lumea plina de interdictii si reguli stricte.

Astfel, inspirati de ”slabiciunile” celor mici, am pus bazele acestei platforme educationale, un proiect orientat spre rezolvarea de teste matematica si exercitii de comunicare intr-un mod mai putin conventional, prin… joaca.

Ce ii poate oferi aceasta platforma educationala copilului tau?

Pornind de la mediul online, le oferim copiilor posibilitatea sa descopere frumusetea unor materii precum matematica si limba romana.

Matematica nu este o sperietoare

Cu platforma educationala 123edu.ro, copilul tau are ocazia sa se apropie de aceasta stiinta, pentru ca:

Limba romana nu este o pedeapsa

Cu platforma educationala 123edu.ro, pana si cei mai rebeli scolarei vor indragi partea de comunicare a limbii romane, deoarece:

Practic platforma educationala 123edu.ro vine in sprijinul tau ca parinte sau profesor. Dar inainte de toate, reprezinta un ajutor pentru fiecare copilas obligat sa se confrunte cu o noua viata, cea de scolar.

Cat mai multe exercitii matematica si comunicare online corect rezolvate, inseamna un pas in fata. Alege pentru cel mic metoda de invatare prin joaca, alege platforma educationala 123edu.ro!

 

RECOMANDA-ne si altor parinti

 


Evenimente