x
Am uitat parola
x cont de parinte detalii cont de parinte

<

cont de profesor detalii cont de profesor

<

am cont vreau cont
Pentru a va oferi o experienta mai buna in navigare 123edu.ro foloseste cookies. Pentru mai multe detalii click aici   
 


Ghid utilizator

Ghid in imagini


 4 pasi simpli prin care poti avea acces la exercitii

: Deschid cont de parinte (Pentru codul de activare al contului, verifica mail-ul si in SPAM sau JUNK)

Pentru a crea un Cont parinte, apasa pe butonul de sus.

: Deschid cont de copil (Acest cont se deschide din Cont parinte, de unde intri cu username-ul si parola de parinte, dupa care Contul meu si Adauga copil).

 

: Achit abonament (Intri in Cont parinte - in dreptul numelui copilului este butonul Cumpara - alegi abonamentul potrivit, dupa care esti directionat catre procesatorul de plati mobilPay. Pretul abonamentului este in Euro si se achita in LEI la cursul BNR din ziua platii la care se adauga cota TVA.)

De retinut! Statisticile si testele corectate nu se vor pierde la achizitia unui nou abonament pentru acelasi nivel de studiu. Copilul isi poate continua activitatea de unde a lasat-o la abonamentul anterior.

              Cumpara acum           

: Ma loghez in contul de copil si accesez exercitiile (Dupa ce plata a fost confirmata, copilul se inregistreaza pe site cu datele lui, folosind username-ul si parola de pe propriul Cont de copil. Astfel, are acces la toate exercitiile de la clasa la care a fost inscris. Nu uita sa iesi din contul de parinte, inainte de a intra in contul de copil!).

Cum intru in contul de copil?

Pe prima pagina in stanga, se afla doua butoane pe care scrie Am cont si Vreau cont. Apasa pe Am cont si scrie datele de inregistrare ale copilului: username si parola. Trebuie sa te deconectezi din contul de parinte.

 

 

Important:

Trebuie creat cate un cont pentru fiecare copil in parte, indiferent daca sunt sau nu in aceeasi clasa.

De asemenea, pentru fiecare copil, se achita un alt abonament.


Daca esti profesor si vrei sa ai cont la 123edu.ro urmeaza pasii:

: Creezi cont de profesor

: Din Contul meu, formezi un grup de studiu si trimiti invitatii catre copiii care au abonamente la nivelul de studiu dorit.

Important:

Contul de profesor este gratuit si va fi activ din momentul in care cel putin un cont de elev platit raspunde invitatiei de a se alatura clasei virtuale create de tine.

In contul de profesor poti crea chestionare proprii pe care le poti trimite ca tema, in privat, grupului de studiu sau public. Acestea vor putea fi vazute de catre toti copiii platitori si de catre ceilalti profesori.

Din contul de profesor nu poti accesa exercitiile deja create in aplicatie.


RECOMANDA-ne si altor parinti                                  CUM PLATESC ?