x
Am uitat parola
x cont de parinte detalii cont de parinte

<

cont de profesor detalii cont de profesor

<

am cont vreau cont
Pentru a va oferi o experienta mai buna in navigare 123edu.ro foloseste cookies. Pentru mai multe detalii click aici   
 

Romana, matematica online. Avantaje cont parinte

 

In calitate de parinte, iti dam posibilitatea sa-ti indrumi copilul in primii ani de scoala. Testele de matematica online si exercitiile la romana online pe care le gasesti aici, sunt grupate pe clase, incepand de la clasa pregatitoare.

Avantaje cont parinte cu matematica si romana online

  1. Te tinem la curent cu progresul copilului si primesti statistici

 Prin aplicatia prezenta, iti oferim statistici referitoare la evolutia copilului la limba romana, matematica si quiz (cultura generala) si iti facilitam accesul la testele corectate. Astfel, vei urmari mai usor progresele inregistrate de copilul tau, din clasa pregatitoare, pana in clasa 4. Testele corectate si statisticile se pastreaza in contul de parinte si de copil chiar daca abonamentul expira. Astfel, la urmatorul abonament pentru acelasi nivel de studiu, copilul isi va putea continua activitatea fara sa reia ceea ce a lucrat deja, iar statisticile vor monitoriza in continuarea activitatea.

 

2. Ai acces la chestionare de matematica si romana

  Aici beneficiezi de chestionare de limba romana, matematica si quiz (cultura generala) online concepute de cadre didactice autorizate sa lucreze in sistemul national de invatamant. Profesorii inscrisi pe platforma educationala 123edu.ro publica testele sau le pot oferi ca tema oricarui copil al carui parinte este abonat in cadrul grupurilor de studiu create de acestia.

 

 3. Dispui de numeroase exercitii la romana, matematica 

  Cu testele de matematica online, iti poti indruma copilul inca din clasa pregatitoare si din clasa 1. Apoi din clasa 2, moment in care cel mic se va confrunta cu primele notiuni de comunicare, iti venim in ajutor cu testele de romana online. Quiz-urile sunt teste special concepute pentru a imbunatati cunostintele celui mic din domenii cat mai variate.

 

4. Copilul tau se perfectioneaza la romana si la matematica

 Exercitiile de matematica si de romana online corespund programelor scolare aprobate de Ministerul Educatiei. In plus, copilasii din primii ani de studiu dispun de un numar nelimitat de incercari la matematica si teste cu numar fix de exercitii la limba romana, fiind liberi sa-si testeze cunostintele practice si teoretice si sa exerseze pana reusesc sa atinga punctajul maxim (100 de puncte).

 

  5. Fiecare copil isi va imbunatati performantele scolare jucandu-se

 Daca rezolvarea exercitiilor de matematica si romana online este corecta in proportie de cel putin 70 %, scolarul studios este recompensat prin descoperirea treptata a pieselor de puzzle. Jocul de puzzle este privit ca un factor stimulant, ce ambitioneaza copilul sa atinga pragul limita al punctajului si chiar sa se autodepaseasca.

 

6. Cel mic se poate bucura de noi strategii de invatare prin joaca

 Multumita suportului oferit de platforma educationala 123edu.ro, atat copilul din clasa pregatitoare, cat  si cel din clasa 3 sau clasa 4 este incurajat sa parcurga primii pasi printre numere si reguli de comunicare. Exercitiile de romana si matematica online stimuleaza exersarea prin joaca.

 

Deschide-ti un cont parinte si descopera mai multe avantaje cu matematica si romana online! Copilul tau iti va multumi mai tarziu, iar tu te vei numara printre parintii mandri de progresele inregistrate la comunicare si matematica.

Inregistrare cont parinte

Campurile cu * sunt obligatorii.