x
Am uitat parola
x cont de parinte detalii cont de parinte

<

cont de profesor detalii cont de profesor

<

am cont vreau cont
Pentru a va oferi o experienta mai buna in navigare 123edu.ro foloseste cookies. Pentru mai multe detalii click aici   
 


Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII www.123edu.ro

1. ACCEPTAREA TERMENILOR

Site-ul 123edu.ro (denumit în continuare ”123edu”) ofera servicii, sub rezerva urmatorilor termeni de utilizare (denumiti in continuare ”TC”), care pot fi modificati de catre administratori, din cand in cand, fara o notificare in prealabil a abonatilor.

Din momentul in care ai achizitionat un abonament, inseamna ca iti exprimi acordul de a respecta TC.

Toate informatiile aparute pe 123edu.ro scrise, exceptand materialele publicitare, in mediul public sau privat, software-ul, imaginile, desenele, fotografiile, ilustratiile grafice, articolele, sunetele, mesajele, logo-ul, numele, moto-ul vor fi denumite in continuare ”Continut”.

2. DESCRIEREA SERVICIULUI www.123edu.ro

123edu.ro ofera in prezent utilizatorilor, un serviciu nou pe piata romaneasca care ii ajută pe copii sa invete si sa exerseze exercitiile de matematica in conformitate cu programa scolara a claselor primare.

Orice exercitii sau aplicatii nou aparute pe 123edu.ro vor fi supuse TC.

Esti de acord si accepti faptul ca serviciul furnizat poate suferi modificari si imbunatatiri.

123edu nu isi propune sa ii invete pe copii, ci le pune la dispozitie un sistem modern de exersare a materiei invatate la scoala. 123edu nu inlocuieste manualele si materialele oferite de profesori in scoala.

Pentru a putea utiliza 123edu, este necesar un calculator, laptop sau tableta cu acces la Internet, fie direct, fie prin dispozitive aditionale.

Pentru a beneficia de serviciile 123edu, care este o platforma in continua imbunatatire, trebuie achitate taxele aferente (explicatia poate fi gasita la capitolul Abonamente).

Datele de inregistrare si alte anumite informatii despre tine reprezinta subiectul politicii de confidențialitate.

123edu este un serviciu adresat copiilor, dar alegerea inscrierii, a respectarii TC si a achitarii abonamentelor revine in sarcina parintelui, a tutorelui copilului (copiilor) sau a altui adult responsabil.

Copiii nu trebuie lasati sa foloseasca instrumentele de plata fara acordul parintilor, ci sub indrumarea acestora. In cazul in care exista cazuri de plata fara acordul parintilor / tutorelui / altui adult responsabil, 123edu nu poate fi trasa la raspundere pentru abonamentele achitate de catre minori.

3. SPECIFICATII TEHNICE DE UTILIZARE 123EDU.RO

Platforma educationala 123edu.ro a fost si este continuu testata sa functioneze pentru ultimele versiuni de browsere cel mai des utilizate (Internet Explorer, Firefox, Google Chrome). In acest fel poate fi utilizata pe diverse suporturi hardware (laptop, desktop, tableta).

Firma Eximart Serv nu se face raspunzatoare pentru nefunctionarea platformei din cauza unor sisteme hardware / software neactualizate. De asemenea, nu este obligata sa returneze contravaloarea abonamentelor achitate inainte ca utilizatorul sa se asigure, pe varianta demo, ca aplicatia 123edu.ro este functionala.

4. PLATA ABONAMENTULUI SI ACCESUL LA EXERCITII

Pentru a ajunge la plata abonamentului si a avea accesul la exercitiile clasei alese, trebuie sa urmezi cativa pasi:

1. Creeaza un Cont parinte (contul de parinte este creat doar pentru a primi statisticile si a efectua plata abonamentului).

2. Creeaza un cont pe numele copilului (exercitiile se pot accesa doar de pe contul de copil).

3. Dupa ce contul de copil a fost creat, vei fi redirectionat in contul de parinte. In dreptul numelui copilului, este un buton CUMPARA.

4. Dupa ce ai apasat CUMPARA, vei ajunge pe o pagina in care trebuie sa alegi tipul de abonament dorit (pentru SMS sunt abonamente de 1 luna si de 3 luni).

5. Alege 1 sau 3 luni, apoi clasa pentru care doresti abonament. In partea de jos a paginii se afla un alt buton albastru CUMPARA.

6. Ulterior, vei fi redirectionat catre operatorul de plati. Acolo, urmareste pasii ceruti: inscrii numarul de telefon, trimiti SMS, apoi primesti un cod de activare pe care va trebui sa il introduci in site. Cand plata va fi finalizata, vei putea accesa exercitiile clasei pentru care ai platit un abonament, intrand in cont cu username-ul si parola copilului, fara a fi logat in contul de parinte.

5. ABONAMENTE 123edu.ro

123edu ofera servicii educationale catre abonatii sai. Orice client care doreste sa acceseze informatiile oferite de 123edu, va trebui sa aleaga unul din cele 3 tipuri de abonament puse la dispozitie: 1 luna, 3 luni si 6 luni.

Eximart Serv are dreptul de a modifica pretul fiecarui tip de abonament, fara o anuntare in prealabil, dar nu va schimba pretul in cazul abonamentelor aflate in derulare.

Pretul abonamentelor este exprimat in Euro, dar se calculeaza in Lei la cursul BNR din ziua platii, la care se adauga valoarea TVA-ului (19%).

Cele 3 tipuri de abonamente au modalitati moderne de plata, facile utilizatorului: SMS sau transfer bancar / plata cu card. Pentru oricare modalitate de plata, se va emite factura de catre procesatorul de plati.

Pretul unui abonament este valabil pentru un singur copil inscris si pentru un singur an de studiu.

6. OBLIGATIILE ABONATILOR 123edu.ro

Pentru a putea beneficia de serviciile complete oferite de 123edu (informari, statistici, actualizari...), din momentul in care ai achizitionat un abonament, esti de acord sa:

a. Furnizezi date adevarate, informatii exacte, actuale si complete despre tine, asa cum ti se solicita in formularul de inregistrare (informatii, cum ar fi ”Date de înregistrare”);

b. Mentii si sa actualizezi cu promptitudine datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte, actuale si complete. Daca vei furniza informatii care sunt false, inexacte, neactuale sau incomplete, sau daca oferi motive intemeiate pentru ca 123edu sa te suspecteze ca informatiile pe care le-ati completat sunt false, inexacte, neactuale sau incomplete, 123edu are dreptul sa-ti suspende / anuleze contul si sa-ti refuze accesul pentru utilizarea actuala / viitoare a oricarui serviciu oferit de 123edu.

7. CALITATEA DE MEMBRU 123edu

Orice vizitator 123edu poate deveni Membru si va putea beneficia de serviciile oferite in functie de tipul de abonament ales, numai dupa ce a inregistrat datele cerute de formularul de inscriere, a creat cel putin un cont de copil si a achitat tipul de abonament dorit.

Inregistrarea si plata abonamentului va fi efectuata doar de catre un parinte / tutore / adult responsabil.

Dupa ce ai achizitionat abonamentul dorit, te vei putea conecta la propriul cont de parinte sau de copil pentru care ai achitat abonamentul.

Pentru a evita supraincarcarea bazei de date cu conturi fara activitate, Eximart Serv are dreptul sa ia urmatoarele masuri:

- Toate conturile de parinte INACTIVE (cele care au fost inregistrate in baza de date, dar pentru care nu a fost accesat codul de activare care in unele situatii se poate gasi si in SPAM, in special la conturile @yahoo.com) timp de 24 ore, vor fi sterse automat din baza de date.

- Toate conturile de parinte care nu au un cont de copil asignat in termen de 12 luni de la crearea contului de parinte, va fi sters din baza de date.

Eximart Serv SRL nu returneaza contravaloarea unui abonament in cazul in care un client foloseste numere de telefon ale altor persoane sau daca dupa ce a achitat se razgandeste si nu mai doreste abonamentul.

Dupa ce a achitat serviciul ales la 123edu.ro, clientul este raspunzator pentru faptele sale si isi asuma plata abonamentului.

8. FACTURARE

Din momentul in care ai devenit Membru 123edu (te-ai inregistrat si ai ales abonamentul dorit), esti de acord in mod expres ca suntem autorizati sa iti percepem taxa de membru in functie de tipul de abonament (lunar,trimestrial sau pe 9 luni) pe care l-ai ales in momentul inregistrarii.

Precizam ca preturile si tarifele se pot modifica cu notificare, dar nu in timpul abonamentului activ.

Plata pentru 1 si 3 luni se efectueaza prin SMS, tariful regasindu-se pe factura de telefonie mobila.

Plata pentru 6 luni, se efectueaza in contul Eximart Serv prin transfer bancar sau card si se elibereaza o factura proforma. Ulterior, Eximart Serv este obligata sa trimita prin e-mail factura fiscala.

9. EXPIRAREA CALITATII DE MEMBRU 123edu

Calitatea de membru 123edu expira in momentul in care expira si abonamentul. Vei putea prelungi dreptul de membru 123edu reinnoind abonamentul cu oricare dintre cele 3 tipuri de abonamente oferite.

Abonamentul la 123edu este calculat la numar de zile calendaristice si 123edu nu poate fi obligat sa returneze contravaloarea abonamentului pentru zilele in care nu a fost accesat contul.

10. ANULAREA CALITATII DE MEMBRU 123edu

Calitatea de membru 123edu poate fi anulata in orice moment. Anularea va intra in vigoare imediat.

Accesul la serviciile 123edu.ro va fi restrictionat in momentul in care se incheie perioada de facturare a abonamentului ales. 123edu.ro nu va returna contravaloarea perioadelor de membru neutilizate.

Pentru a anula statutul tau de membru, trebuie sa te conectezi la contul personal, unde vei gasi butonul ”Sterge cont” de la Profil.

11. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

123edu respecta confidentialitatea datelor furnizate de clienti in formularul de inscriere si nu va transmite datele personale, catre terti, sub nicio forma.

123edu nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa clientului de e-mail sau alte date personale catre terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu face schimburi de adrese de e-mail obtinute prin intermediul 123edu fara acordul explicit al clientului.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, EXIMART SERV SRL, prin www.123edu.ro, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le-ai furnizat despre tine, despre un membru al familiei tale ori despre o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este cu scop informativ, pentru:

Clientul este obligat sa furnizeze datele, acestea fiind necesare completarii facturilor emise in urma achitarii abonamentului Gold, precum si pentru primirea statisticilor si a altor informatii cu scop informativ si publicitar.

Refuzul clientului determina neinregistrarea contului de parinte si accesul restrictionat la serviciile 123edu.ro.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

- Parintelui / tutorelui care creeaza un Cont parinte;

- Profesorilor / cadrelor didactice care creeaza un Cont profesor.

In momentul in care ai inregistrat datele cu caracter personal, ai posibilitatea de a bifa daca esti / nu esti de acord sa primesti prin e-mail newsletter-e, informatii si publicitate de la EXIMART SERV, prin 123edu.ro.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul se te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor*.

Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la EXIMART SERV SRL, prin adresa de e-mail admin@123edu.ro.

De asemenea, iti este recunoscut dreptul de a te adresa justitiei.

Daca unele dintre datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informazi cat mai curand posibil.

Observaţie:

*Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu.

*Orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

12. PAROLA SI SECURITATEA

In momentul in care ai primit calitatea de Membru 123edu, iti vei putea accesa contul personal cu ajutorul unei parole si a unui nume de utilizator. Fiecare client este responsabil pentru pastrarea confidentialitatii parolei si a numelui de utilizator. Este responsabil si pentru toate activitatile ce vor avea loc odata ce a folosit parola sau numele de utilizator respectiv.

Fiecare client este de acord sa:

a. Notifice imediat orice utilizare neautorizata a parolei sau a contului 123edu sau orice alta incalcare a securitatii;

b. Se asigure ca a iesit din contul prersonal la sfarsitul fiecarei sesiuni.

123edu nu poate si nu va fi raspunzator pentru orice pierderi sau daune aparute prin nerespectarea securitatii parolei, a numelui de utilizator si a datelor de cont de Membru 123edu.

In cazul in care ti-ai uitat parola, ai la dispozitie butonul ”Am uitat parola”. Folosind acest serviciu, vei primi prin e-mail o noua parola temporara, valabila pentru o singura autentificare. Dupa ce ai accesat contul personal, schimba-ti parola cu una noua, cu ajutorul careia vi putea intra in propriul cont.

13. DREPTUL DE AUTOR 123edu

Prin inregistrarea si primirea calitatii de Membru, vei fi de acord ca toate informatiile oferite sub forma de text, software, fotografii, desene, ilustratii, grafice, sunete, mesaje, nume, logo, motto si toate celelalte materiale scrise care apar pe 123edu (denumite in continuare ”Continut”), postate public sau privat, apartin si sunt in responsabilitatea Eximart Serv SRL prin 123edu.

Platforma 123edu isi asuma responsabilitatea celor trimise prin e-mail (statistici, informatii referitoare la 123edu) si nu poate fi trasa la raspundere in cazul unor atacuri de catre hackeri sau persoane care nu apartin echipei 123edu, pentru daunele suferite.

Prin inregistrarea si primirea calitatii de Membru, recunosti si esti de acord ca serviciile si orice software folosit in legatura cu 123edu, conține informatii confidentiale protejate de Legea Dreptului de Autor si alte legi.

Recunosti si esti de acord ca informatiile prezentate prin intermediul 123edu, sunt protejate de drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate si legi, cu exceptia materialelor publicitare, in afara celor autorizate in mod expres de catre 123edu.

123edu le acorda clientilor dreptul de a folosi serviciile 123edu, iar clientul va fi de acord ca nu va copia, vinde, modifica, dezasambla sau incerca in alt fel de a descoperi orice cod sursa.

Clientul este de acord sa nu modifice software-ul 123edu in orice mod sau forma sau sa foloseasca versiuni modificate ale software-ului in scopul de a obtine acces neautorizat la serviciile 123edu.

Clientul este de acord sa nu acceseze serviciile 123edu prin oricare alte mijloace in afara de interfata furnizata de 123edu.

In cazul in care in calitate de client, ai incalcat aceasta parte a TC, conform Legii dreptului de autor, Eximart Serv SRL, care este proprietarul 123edu, poate cere retragerea de pe internet a copiilor sau materialelor derivate din 123edu.

14. COMPORTAMENTUL MEMBRULUI 123edu

Din momentul in care ai devenit membru 123edu esti de acord sa respecti conduita online si sa respecti legile aplicabile in domeniul serviciilor online.

In cazul in care esti invitat sa ne transmiti parerea ta (Feedback, Testimoniale sau prin alte mijloace de comunicare private sau publice), esti de acord sa respecti un limbaj decent si potrivit, respectand totodata siguranta copiilor in mediul online public si privat.

Acest serviciu se adreseaza atat parintilor si profesorilor, cat si minorilor, iar in cazul folosirii unui limbaj nepotrivit, 123edu are dreptul de a nu afisa aceste mesaje sau de a sanctiona utilizatorul fara o notificare prealabila.

15. LIMITAREA SAU SUSPENDAREA CONTULUI

123edu are drepul de a limita sau suspenda contul persoanelor care nu au indeplinit conditiile din TC fara o notificare prealabila.

Comportamentul indecent, nepotrivit politicii site-ului, vor fi sanctionate si nu vor putea cere contravaloarea zilelor ramase pana la expirarea abonamentului.

De asemenea, conturile Inactive vor fi sterse dupa 24 de ore de la inregistrare. Aceeasi procedura o vom aplica si in cazul conturilor cu mail-uri inregistrate gresit, acestea fiind sterse imediat ce s-a constatat o eroare de e-mail.

16. SIGURANTA PENTRU COPII

Prin Statisticile 123edu, parintii / tutorii / adulti responsabili de contul de parinte din cadrul site-ului, vor primi pe adresa de e-mail informatii cu privire la timpul pe care copilul / copiii inscrisi il aloca pe site. De asemenea, vor putea cunoaste ce anume a lucrat copilul in timpul cat a accesat 123edu.

Fiind un site pentru copii, nu sunt permise mesaje, imagini etc. cu continut pornografic, expresii indecente, rasiste si discriminatorii. Nu sunt permise cererile de intalniri prin intermediul instrumentelor de comunicare online puse la dispozitie de 123edu.

Parintele / tutorele / adultul responsabil pentru contul sau, va avea si responsabilitatea pentru educarea si protejarea copilului, in scopul evitarii abuzurilor de orice fel la adresa copilului. 123edu nu poate fi facut raspunzator pentru niciun fel de abuz la adresa copiilor.

Platforma 123edu.ro va face toate eforturile sa preintampine situatiile neplacute si va sanctiona persoanele care incalca dreptul copilului de a se bucura de beneficiile pe care i le ofera serviciul nostru.

17. COPYRIGHT

Platforma 123edu, prin intreg Continutul sau, este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Eximart Serv SRL a oricaror elemente ce fac parte din Continut, se pedepseste conform legilor in vigoare.

18. INTRERUPERI SI MODIFICARI ALE SERVICIULUI

123edu isi rezerva dreptul de a modifica continutul serviciului prin imbunatatiri si dezvoltari oricand, cu sau fara o notificare prealabila. Clientul este de acord, 123edu nu va fi raspunzator fata de el sau de orice terta parte, pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere temporara a serviciului.

19. LINK-URI

Serviciul poate furniza sau terte parti pot furniza link-uri spre site-uri web sau alte resurse.

Deoarece 123edu nu are niciun control asupra acestor situri si resurse, recunosti si esti de acord ca firma Eximart Serv SRL, prin 123edu.ro, nu este responsabila pentru disponibilitatea site-urilor externe sau a resurselor.

Eximart Serv SRL nu garanteaza si nu este responsabila sau raspunzatoare pentru orice continut, publicitate, produse, sau alte materiale de pe site-uri sau resurse externe.

In calitate de client, recunosti si esti de acord in continuare, ca 123edu nu va fi facuta responsabila sau raspunzatoare, direct / indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata in urma accesarii unor link-uri sau materiale publicitare aparute pe site-ul 123edu.