x
Am uitat parola
x cont de parinte detalii cont de parinte

<

cont de profesor detalii cont de profesor

<

am cont vreau cont
Pentru a va oferi o experienta mai buna in navigare 123edu.ro foloseste cookies. Pentru mai multe detalii click aici   
 


Teste demo

 

Teste demo. Exercitii de matematica si de romana

Cu un click pe butoanele de mai jos, poti accesa testele demo 123edu.ro:

 

 

 

                            

                           

                            Exercitii de romana si matematica, teste demo

Toate categoriile de teste demo sunt vizibile user-ilor care ajung pe paginile acestei platforme educationale. Aici, poti naviga printre exercitii de matematica si de romana in mod gratuit, fara sa ai nevoie de abonament.

In categoria pe care am numit-o ”Teste demo”, vei gasi diverse tipuri de exercitii de matematica demonstrative pentru clasele primare, inclusa clasa pregatitoare. Si pentru ca la fel de importanta este si comunicarea, fosta gramatica, iti oferim si exercitii de romana demonstrative, incepand de la clasa 2.

Daca doresti sa-ti faci o idee despre modul in care functioneaza platforma educationala 123edu.ro este suficient sa accesezi oricare dintre butoanele de mai sus. Asa cum vei vedea, grupurile de exercitii la matematica si limba romana sunt impartite pe clase si pe subcapitole.

Cum functioneaza testele demo 123edu.ro?

Subcapitolele pentru exemplele demonstrative sunt alese la intamplare. Daca la matematica ai la dispozitie un numar nelimitat de exercitii, la romana, numarul lor este fix.

Exercitii de matematica demo

Fiind vorba despre teste demo, nu vei vedea afisat cronometrul, numarul exercitiilor rezolvate sau punctajul obtinut. Astfel de detalii sunt vizibile doar abonatilor activi, in partea dreapta a ferestrei ce contine aplicatia.

Pentru vizitatorii ”in trecere” nu este functionala nici partea dreapta a ecranului. De exemplu, pentru a avea acces la detaliile despre numarul incercarilor corecte / gresite, trebuie sa ai un cont parinte deschis.

Exercitii de romana demo

La exercitiile de comunicare pentru clasa 2, clasa 3 si clasa 4, ai acces la detalii despre subcapitolul din care se lucreaza, despre numarul de exercitii de romana parcurse deja si despre autorul chestionarului. Aceasta facilitate este disponibila nu doar pentru abonati, ci si pentru publicul larg.

Teste demo sau abonament?

Atat la romana, cat si la matematica, este esential ca elevul sa se incadreze in timpul de lucru si totodata sa intruneasca un punctaj cat mai mare (pana la 100 de puncte). Insa nu este suficient sa parcurga doar testele demo.

Aceste exercitii matematica si romana demonstrative iti ofera doar informatii cat sa-ti faci o idee despre ce vei gasi pe website-ul 123edu.ro. Insa nu pot inlocui munca individuala si exersarea de care are nevoie copilul tau.

In plus, toti user-i cu un cont deschis vor primi statistici despre progresele celui mic de-a lungul anilor din scoala primara. Astfel de detalii pot fi urmarite de posesorii unui cont parinte, in sectiunea ”Contul meu”.

Cu exercitiile demonstrative iti vei face o idee despre ce-ti oferim pe platforma educationala 123edu.ro. Insa daca vrei sa-ti ajuti copilul sa aprofundeze matematica si limba romana, deschide un cont parinte, apoi un cont de copil si alege unul din cele trei tipuri de abonamente!


Afla care sunt tipurile de abonamente